Spørgsmål - og svar - om IT outsourcing hos os

Du har måske nogle spørgsmål om IT outsourcing inden du vælger Prosys.
Derfor har vi samlet de mest gængse 4 spørgsmål herunder.
Læs Mere

SE VORES CASES

“Vi er i tvivl om Prosys er store nok til, at løfte vores outsourcing opgave?”

Vi kan godt forstå, at du spørger fordi det er vigtigt at du får den rette hjælp når du har brug for at få løst dine IT problemer eller forbedret løsninger. Hos Prosys har vi mange års erfaring og vi arbejder dedikeret med at være dér for netop din virksomhed. Vi har erfaring med større virksomheder med op til 150 medarbejdere og vi trives med udfordringen der er ved nye projekter. Første prioritering er smart automation, så uddeles arbejdsopgaverne til de respektive eksperter. Så selvom vi er et lille team, arbejder vi agilt og effektivt for at løse både store og små opgaver. Nu har vi fortalt hvad vi kan, men vi synes du skal læse vores cases og udtalelser fra vores kunder.

“Hvordan gør jeg med andre leverandører der udbyder det teknisk udstyr vi har brug for?”

Vi tager kontakt med enhver leverandør I ønsker vi benytter os af – men vi har faktisk allerede styr på den del. Vi udbyder komplette IT-løsninger og har erfaring med at selv bestille og konfigurere forskellige enheder som f.eks. Bærbar/stationære computere, telefoner, harddrives og hvad end du ellers måtte have brug for.

“Jeg er nervøs for at blive udnyttet, kan vi få indblik i hvad Prosys bruger pengene på?”

Hos Prosys går vi meget op i gensidig tillid. Det skal etableres gennem personlig kontakt og tæt dialog med kunden samt dokumentation der gør det nemt for dig at se hvad vi leverer. Vi er bevidste om at IT-branchen har et dårligt ry og det vil vi gerne ændre på ved, at vise at Prosys intet har at skjule. Derfor kan du modtage/hente rapporterne ugentligt/månedligt og forskellige formater eller når det passer dig – vi skræddersyer det til din virksomhed. Samtidig bruger vi de her rapporter til at udarbejde forslag på hvordan vi bedst kan optimere din IT. Vil du se hvordan en rapport eller oversigt kan se ud? Kontakt os endelig.

Hvordan kommer jeg ud af kontrakten, hvis jeg har fortrudt?”

Hvis kemien ikke er god, lover vi ikke at holde på dig. Desværre hører vi ofte fra små- og mellemstore virksomheder, at de bliver fastholdt i en kontrakt selvom samarbejdet ikke er godt eller det aftalte ikke overholdes – og det er bestemt ikke sådan Prosys synes IT-branchen skal være. Uanset om du eller din virksomhed vil ud af kontrakten fordi vi ikke lever op til det aftalte eller omstændigheder i din virksomhed ændres, så skal du endelig kontakte os og så finder vi en løsning.

Har du andre spørgsmål? Kontakt os via kontaktformular eller ring os endelig!
Læs mere Om os og følg os på vores sociale medier herunder.

KONTAKT

Vi elsker beskeder, så send det bare med brevdue eller flaskepost, har du ikke lige det ved hånden så brug formularen nedenfor.