Tryg eProtect

Over 50% af alle mindre virksomheder bliver udsat for cyberangreb, hvad enten det er på mail, computere eller mobile enheder, derfor har Tryg Forsikring designet cyberforsikringen eProtect, så du hele døgnet kan få professionel assistance ved hackerangreb.

Casen

Tryg forsikring stod overfor at skulle lancere deres nyeste produkt, eProtect, og havde derfor brug for en en seriøs samarbejdspartner, der kunne reagere 24/7, 365 dage om året, med en stor ekspertise og erfaring inden for cyberkriminalitet, således at deres kunder kan få en hurtig og professionel hjælp ved et hackerangreb.

Yderligere søgte de sparring omkring mindstekraven til kundernes IT sikkerhed ifht. betingelserne i policen for forsikringen.

Vores Bidrag

Prosys er i dag Tryg Forsikring’s faste leverandør af erfarne IT Konsulenter der straks reagere hele døgnet og sikrer at Tryg’s kunder så hurtigt som muligt får genetableret deres IT systemer efter et hackerangreb, uanset om det er Ransomware, DDoS eller andet.

Prosys bistår i dag også Tryg Forsikring med undervisning af Tryg’s egne medarbejdere for at styrke deres viden om cybertrusler og give dem en større teknisk forståelse.

Prosys bidrog med IT rådgivning til Tryg Forsikring under designfasen af eProtect, med fokus på minimumskrav til virksomhedernes IT Sikkerhed ifht. betingelserne i forsikringspolicen.

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.