Prins Henriks Skole - Den Franske Skole

Prins Henriks Skole er en multikulturel skole beliggende på Frederiksberg som tilbyder undervisning på alle klassetrin fra 3 års-alderen til studentereksamen.

Casen

Prins Henriks Skole oplevede ofte problemer med netværkshastigheder og diverse udfald, hvilket skabte en del problemer, dels for medarbejderne når de skulle tilrettelægge undervisningen, men ikke mindst for eleverne der til tider ikke kunne benytte IT’en som forventet i undervisningen..

Skolen søgte samtidig en IT infrastruktur der skulle være nem at administrere for skolens IT Ansvarlige, selv med avancerede teknikker til at adskille elevnetværket fra skolen administrative netværk, og krav til content filtering for elevernes netværk.

Med en forventning om en snarlig flytning af skolen, på en ny lokation, var det yderligere et krav at investeringen i den nye IT infrastruktur ikke måtte gå tabt ved flytningen og den nemt kunne udvides efter behov.

Vores Bidrag

Det stod hurtig klart for Prosys IT konsulenter at fejlkonfiguration af netværk og servere var årsagen til deres problemer.

Der blev straks iværksat fejlretning for at løse de kritiske problemer, således at undervisningen kunne forløbe problemfrit for elever og lærere.

Valget for en ny IT Infrastruktur faldt på en Cloudbaseret IT infrastruktur fra Cisco Meraki som vores IT konsulenter hurtigt og problemfrit integrede i deres eksisterende setup.

Vores IT konsulenter har pre-konfigureret en række sikkerhedspolitikker for skolens netværk, herunder opdeling af netværk ved hjælp af WLAN’s og Content Filtering på elevernes netværk.

Efter blot en kort gennemgang sammen med vores IT Supportere, har det intuitive kontrolpanel gjort det nemt for skolens IT administrator selv at danne sig et overblik over hele skolens netværk, så de hurtigt og problemfrit kan foretage ændringer uden at skulle kontakte ekterne konsulenter.

Med den nye Cisco Meraki løsning oplever skolen ikke længere udfald på netværket og kan selv simpelt og nemt udvide infrastrukturen med flere enheder efter behov.