Fisketorvet - Pokémon Event

Fisketorvet shopping center er et af Danmarks største indkøbscentre med mere en 100 butikker beliggende på Kalvebod Brygge i København.

Casen

Fisketorvet shopping center stod overfor at skulle afholde et Pokemon event på den ene etage men manglede en WiFI løsning der kunne håndtere op mod 500 deltagere på eventet, der flyttede sig konstant rundt i centeret, men havde ved et tidligere event oplevet problemer med roaming på netværket. Fisketorvet havde et ønske om at benytte Cisco Meraki, men manglede ekspertise indenfor dette område.

Vores Bidrag

Vores IT Konsulenter stod for udvælgelsen og konfigurationen af den specifikke hardware til at løfte opgaven, der blev levere en WiFi løsning baseret på Cisco Meraki Access Points, Router og Switche der kunne håndtere alle disse brugere samtidig med at brugerne skulle roame mellem access points’ene uden udfald på Wifi netværket. Prosys stod for angivelse af placering af Access Points for optimal dækning i Fisketorvet hvorefter Fisketorvets egen elektriker stod for montering. Den efterfølgende konfiguration og tilpasning af signalstyrker etc stod Prosys for. Eventet forløb upåklageligt med over 300 brugere på løsningen og endnu en tilfreds kunde.

KONTAKT

Vi elsker beskeder, så send det bare med brevdue eller flaskepost, har du ikke lige det ved hånden så brug formularen nedenfor.