Online Backup

Har jeg den rette backup løsning? Hvornår har jeg sidst testet at den virker? Tager jeg backup af alle mine data? Hvor hurtigt kan jeg genskabe mine data? - dette er kritiske spørgsmål du bør stille dig selv. Vi kan rådgive dig og implementere den backup løsning der matcher præcis dit behov.
Læs Mere Kontakt Os

Online backup

Overvej hvor knusende det ville være, hvis projektet som flere forskellige medarbejdere har arbejdet sammen på, endte i intetheden, fordi IT systemet brød sammen. Hvor omfattende et tab det ville være. Både mentalt og moralsk ville det være dræbende, når man var nødt til at indse, at man skulle igennem alt det hårde arbejde én gang til – blot fordi man ikke havde online backup.

Vi kender det sikkert alle sammen fra privatlivet. Selvom omfanget er mindre, er det mindst lige så knusende. Man fik ikke lige lavet en backup af sine filer, og nu er de væk. At tage backup af sine filer er slet og ret bare blevet noget af det mest essentielle for at bevare effektiviteten i arbejdssammenhæng i en presset hverdag. Stort set alt vi foretager os, sker jo digitalt, hvis ikke online. Før i tiden tog man fysisk sit device med hen til en ekstern harddisk, hvortil man kunne overføre sine filer, så de trygt var gemt væk. Vi behøver næppe forklare problemstillingerne ved denne metode, men som følge af digitaliseringen så online backup dagens lys. Det har uden tvivl gjort hele brugeroplevelsen af backup noget mere behagelig, men også sikkerheden har fået et skub i den rigtige retning. Ofte foregår det sådan, at forskellige udbydere tilbyder online backup i et vist omfang, til en vis pris og med en vis hastighed på overførslerne. Filerne bliver så lagret i datacentre, som kan være placeret i de respektive lande, som udbyderne befinder sig i. Som med alle andre brancher, kræver det naturligvis også sin mand at gennemsøge markedet for dets forskellige løsninger for derefter at sammenligne dem. Det kan hurtigt blive en uoverskuelig opgave, hvis man er relativ ny i feltet. I bund og grund handler det jo om, at man skal vælge dén løsning, der passer bedst til virksomhedens individuelle behov – og alle virksomheder er forskellige.

 

Backup service og løsninger

Hvad stiller man så op, når man har indset, at markedet er fyldt med online backup løsninger, og man måske ikke lige har tid eller overskud til at finde ud af hvilken, der passer bedst? Ville det gøre den store forskel, hvis man bare prøvede sig frem, og skiftede lidt mellem dem for at finde det bedste match? Det vil vi bestemt fraråde. Ikke nok med at det kunne ende i en omkostningstung affære, så er forarbejdet (som med så meget andet) alfa omega, når man skal tage en vigtig beslutning. Får man ikke parret sine behov sammen med en given backup service, kan det ende med at skade mere end det gavner. Selvom det kan syne som et ufarligt valg, må det være åbenlyst for de fleste, at hvis virksomheden har store mængder data, den skal have gemt, går det ikke med en online backup service, der giver brugeren mindre plads, men til en højere hastighed.

Hos Prosys hjælper vi jer med at vælge den rigtige backup service til jeres individuelle behov. Vi har med over 60 års erfaring iblandt os, fulgt og brugt de mange forskellige backup løsninger, og forstår at sammensætte dem til alverdens forskellige behov. Kontakt os i kontaktformularen og hør mere om hvordan vi kan hjælpe netop jer!

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.