Microsoft Office 365

Går du med overvejelser om at skifte til Office 365? Vi er specialister i Office 365 og har hjulpet mere end 5000 brugere med at flytte til Office 365 og tilbyder attraktive support aftaler til dine medarbejdere.
Læs Mere Kontakt Os

Microsoft Office 365

Microsoft Office er et særdeles velkendt navn for alle, der nogensinde har arbejdet med en PC. Microsoft Office tilbyder en række uundværlige værktøjer, der kan bruges til en uendelig lang række af opgaver, som mange af os sidder med hver eneste dag. Uanset om du er studerende, foredragsholder, revisor, selvstændig eller 5. klasses elev, så kan du bruge Office-pakken til et eller andet. Produkterne i Microsoft Office 365 er brugervenlige, men tilbyder samtidig en masse mere avancerede værktøjer til de mere erfarne brugere. Derfor kan alle kunder bruge det samme produkt, og nybegynderne kan langsomt tage nye værktøjer i brug, efterhånden som de får mere erfaring.

 

O365

Microsoft Office 365 indeholder alt hvad du skal bruge til en produktiv dag foran computeren. De fleste kender allerede til de forskellige produkter, så i princippet behøver de næppe nogen yderligere forklaring. Dog er der forskel på de forskellige pakker, da alle ikke nødvendigvis har brug for det samme. I de små pakker, der er rettet mod private, får du alt hvad du har brug for til at lave et budget, skoleopgaver mm. Hvis du derimod er erhvervsdrivende, kan du i de større pakker få produkter som Sharepoint og Skype for business. Sharepoint gør det nemmere for dine medarbejdere at dele filer på få sekunder, og Skype for business gør det muligt at kommunikere nemt og ubesværet på tværs af landegrænser – eller bare med kolleger i den anden ende af bygningen.

 

Specialister i Office 365

Uanset hvilket behov du har, så kan du være sikker på at få den helt rigtige løsning, når du vælger Prosys. Hos Prosys er vi specialister i Office 365, og derfor kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til dig og dine medarbejdere. Når vi i fællesskab har fundet den rigtige løsning, så kan vores dygtige personale hjælpe dig med at få det hele til at spille. På den måde er du hurtigt i gang, og dine ansatte kan derefter arbejde mere effektivt, med de helt rigtige værktøjer.

 

Office 365 support

Hos Prosys yder vi også support til Office 365. Du er derfor aldrig langt fra en løsning. Vores Office 365 specialist kan for det meste fikse alle dine office-problemer lynhurtigt. På den måde sørger du for, at dine ansatte sjældent skal sidde stille lang tid ad gangen, hvis systemet skulle volde problemer. En god support-aftale kan være altafgørende, hvis det skulle brænde på op til en vigtig deadline eller lignende.

 

Kontakt Prosys

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og din virksomhed, så tag endelig fat i os. Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til os på info@prosys.dk eller ringe til os på 4464 5405. Uanset hvad du gør, så står vores dygtige personale klar til at svare på alle dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Vi glæder os til at høre fra dig, så du også kan nyde godt af alle de bedste værktøjer fra Office 365.

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.