Microsoft Azure

Går i med overvejelser om at flytte jeres data til en komplet Cloudbaseret løsning, så kan Microsoft Azure meget vel være det rigtige valg. Vi er specialister i Microsoft Azure og hjælper jer igennem hele processen fra A-Z. Velkommen til verdens største, mest avancerede og sikre datacenter.
Læs Mere Kontakt Os

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en række af integrerede cloudbaserede tjenester i massiv fremgang. Udviklere og IT-teknikere verden over bruger Azure til at bygge, udrulle og administrere programmer gennem det globale netværk af datacentre. Med Microsoft Azure får du altså friheden til at bygge og udrulle over alt ved hjælp af dine foretrukne programmer og værktøjer. Med Azure kan du kort sagt gøre tingene på din helt egen måde, med programmer som du har tillid til. Med Azure kan du gøre dette hurtigt og nemt, uanset om du bygger simple mobilapps eller langt større og mere komplicerede projekter. Netop tillid er et nøgleord hos Azure. Det er noget der vægtes højt både hos kunderne og hos Microsoft. Azure er derfor det cloudmiljø som de fleste af verdens største virksomheder har mest tillid til. Hele 90% af fortune 500-virksomhederne har tillid til Azure, så det kan du også roligt have. Microsoft tilbyder flere forskellige Azure-løsninger alt efter dit behov. På den måde får du præcis den løsning, som du og din virksomhed har brug for, og samtidig slipper du for at betale for ting, som du aldrig kommer til at bruge. Der er masser af løsninger, så undersøg hvad der dækker dine behov, eller kontakt Prosys for råd og vejledning, hvis du er i tvivl. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at vælge det rigtige.

 

Specialister i Azure drift

Hos Prosys er vi også eksperter i Microsoft Azure. Vore Azure specialist kan hjælpe dig godt i gang eller bare yde support, hvis noget skulle gå galt. Hos Prosys kan vi hjælpe dig hele vejen igennem implementeringen af Microsoft Azure. Vi sørger for at det hele spiller, så du og dine medarbejdere kan koncentrere jer om de opgaver, der skaber værdi for virksomheden og for jeres kunder. Når implementeringen er gennemført, kan din virksomhed nu fungere mere effektivt og derved skabe endnu mere værdi. Prosys står selvfølgelig altid til rådighed, hvis der skulle blive brug for det, og vores kompetente personale gør altid en ekstra indsats, for at alt fungerer optimalt, så du kan sove trygt om natten. Skulle du brænde inde med et spørgsmål angående Microsoft Azure, så skal du endelig kontakte os. Vi vil hellere end gerne dele ud af vores viden, så du kan nyde godt af dette geniale værktøj. Kom i gang med Microsoft Azure med det samme. Der er ingen startsomkostninger og ingen afmeldingsgebyr. Du betaler kun for det du bruger, og du faktureres pr. minut.

 

Kontakt Prosys allerede i dag

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og din virksomhed, så tag endelig fat i os. Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til os på info@prosys.dk eller ringe til os på 4464 5405. Uanset hvad du gør, så står vores dygtige personale altid klar til at svare på alle dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig godt i gang med Microsoft Azure.

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.