IT SIKKERHED

Har I styr på jeres interne IT sikkerhedsprocedurer for at leve op til kravene i EU's Persondataforordning (GDPR)?
Sammen sikrer vi I får en komplet IT Sikkerhedspolitik, samt konkrete løsningsforslag for at leve op til kravene.
Vi arbejder med skudsikker policy planlægning, baseret på en lang række spørgsmål udarbejdet fra Iso 27001 og Persondaloven.
Læs Mere Kontakt Os

IT Sikkerhed, Cyberkriminalitet & Digitalisering

Har I styr på jeres IT sikkerhed i virksomheden, og forstår I at håndtere persondata korrekt jf. EU’s Persondataforordning (GDPR)?

Virksomheder i dagens Danmark ved, hvad IT sikkerhed er for en størrelse. Den kan være forskellen på et underskud og et overskud. Den kan endda være vital for virksomhedens image, hvilket måske er den mest essentielle faktor. For ikke nok med at virksomheder oplever pres fra retssystemet jf. EU’s Persondataforordning, hvor bøderne for overtrædelse kan nå nye, omfattende højder, så oplever man især pres fra deres kunder der i dag kræver, at deres persondata bliver håndteret på den sikreste måde muligt. Læs om Behandlingssikkerhed og Databeskyttelsesforordningen – eller kontakt os i dag for en gennemgang af jeres IT sikkerhed.

I takt med digitalisering er cyberkriminalitet blevet én af de største trusler, vi kan udsættes for – og folk er rædselsslagne. I og med at vi i stigende grad lever vores liv digitalt, kommer mere og mere personfølsomt data online. Kunder forventer, at virksomhederne har styr på IT sikkerhed, og derved ligger ansvaret på os virksomheder. Det der gør os her på Prosys mere fortvivlede, er dog at Sikkerdigital informerer os at 1 ud af 4 små og mellem store virksomheder ikke implementerer essentielle sikkerhedstiltag, såsom backup og opdatering af programmer. Læs om Cybersikkerhedsmåned (Oktober hvert år) – et initiativ der er nationalt koordineret af Digitaliseringsstyrelsen, i samarbejde med Center for Cybersikkerhed og Erhvervsstyrelsen.

I denne digitale verden kommer man ikke langt, hvis man bliver kendt som en virksomhed, der sjusker med for eksempel kundernes persondata. Det kan tage mange år at opbygge et solidt image, men det tager desværre kun 5 minutter at nedbryde det. Vi er nødt til at være på forkant med digitaliseringen, og passe på vores kunders data, såvel som vores egen.

Datasikkerhed & sikkerhedspolitik til din virksomhed

Hos Prosys hjælper vi alle virksomheder – både store og små – med IT sikkerhed og IT sikkerhedspolitik. Er jeres sikkerhedspolitik up to date? Forstår I at håndtere jeres data på den sikreste og mest effektive måde? Hvis der kun kan nikkes lidt tøvende ja til disse spørgsmål, så kunne det meget vel være, at jeres IT sikkerhedsløsning burde få et ekstra tjek. Det er et af de områder, der er nødt til at være i løbende kontrol i takt med digitaliseringen.

Lad jer inspirere af hvad vores kunder har at sige eller vend retur efter en dukkert i SikkerDigitals vejledning om informationssikkerhed ved IT outsourcing i leverandørforhold. 

Hvordan gør vi for at opnå en skudsikker sikkerhedspolicy?

Efter den første snak om sikkerhedsbehov, laver vi sammen en vurdering af jeres IT sikkerhed, ud fra en lang række spørgsmål udarbejdet fra Iso 27001 og Persondataloven. Vi kender branchen ud og ind, og vi har både styr på bedste praksis og fremtidens tendenser. Vi vurderer jeres nuværende IT sikkerhedspolitik, og rådgiver jer til den mest effektive og moderne løsning der dækker jeres behov. Derved beskytter I både jeres og kunders følsomme data.

14 sider med IT sikkerhedspolicy spørgsmål, bedste praksis og fremtidens tendenser.

Lyder det som noget for jer, så kontakt os endelig i kontaktformularen nederst på siden, og hør hvordan vi kan hjælpe netop jer, eller læs mere om os.

 

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.