IT SIKKERHED

Har i styr på jeres egne interne IT sikkerhedsprocedurer for at leve op til kravene i EU's Persondataforordning (GDPR)? - Vi har forberedt en lang række spørgsmål baseret på Iso 27001 og persondaloven, så i på blot én enkel dag får udleveret en komplet IT Sikkerhedspolitik, samt konkrete løsningsforslag for at leve op til kravene.
Læs Mere Kontakt Os

IT Sikkerhed

Har I styr på jeres IT sikkerhed i virksomheden, og forstår I at håndtere persondata korrekt jf. EU’s Persondataforordning (GDPR)?

Virksomheder i dagens Danmark ved, hvad IT sikkerhed er for en størrelse. Den kan være svær at sluge. Den kan være forskellen på et underskud og et overskud. Den kan endda være vital for virksomhedens image, hvilket måske er den mest essentielle faktor. For ikke nok med at virksomheder oplever pres fra retssystemet jf. EU’s Persondataforordning, hvor bøderne for overtrædelse kan nå nye, omfattende højder, så oplever man især pres fra kunderne – folket – som intet mindre end kræver, at deres persondata bliver håndteret på den sikreste måde muligt. Og man forstår det jo godt. I takt med digitaliseringen er cyberkriminalitet blevet én af de største trusler, vi kan udsættes for – og folk er rædselsslagne. I og med at vi i stigende grad lever vores liv digitalt, kommer mere og mere personfølsomt data online. Det skræmmende, og en smule ironiske er, at kunderne forventer, at virksomhederne har styr på IT sikkerhed, da de ikke selv har. Ansvaret ligger altså på os som virksomheder. Som man siger, har kunden jo altid ret. Selvom man vil stille sig kritisk over for dette statement, kommer man ikke uden om, at kunden i hvert fald har magten. I denne digitale verden kommer man ikke langt, hvis man bliver kendt som en virksomhed, der sjusker med for eksempel kundernes persondata. Det kan tage mange år at opbygge et solidt image, men det tager desværre kun 5 minutter at nedbryde det. Vi er nødt til at være på forkant med digitaliseringen, og passe på vores kunders data, såvel som vores egen.

 

Sikkerhedspolitik til din virksomhed

Er jeres sikkerhedspolitik up to date? Forstår I at håndtere jeres data på den sikreste og mest effektive måde? Hvis der kun kan nikkes lidt tøvende ja til disse spørgsmål, så kunne det meget vel være, at jeres IT sikkerhedsløsning burde få et ekstra tjek. Det er jo, som nævnt, et af de områder, der er nødt til at være i løbende kontrol i takt med digitaliseringen. Hvis ikke det er noget I selv har fuldkomment styr på, så frygt ej. Der er bestemt hjælp at hente!

Hos Prosys hjælper vi alle virksomheder – både store og små – med IT sikkerhed og IT sikkerhedspolitik. Med mere end 60 års erfaring iblandt os, kender vi branchen ud og ind, og vi har både styr på (og følger) bedste praksis og fremtidens tendenser. Vi vurderer jeres nuværende IT sikkerhedspolitik, og rådgiver jer til den mest effektive og moderne løsning, så I kan beskytte både egne og kunders følsomme data. Det er jo først, når det går galt, at man finder ud af, om man har den rigtige IT partner. Lyder det som noget for jer, så kontakt os endelig i kontaktformularen nederst på siden, og hør hvordan vi kan hjælpe netop jer. Lad jer også inspirere af hvad vores kunder har at sige.

Vi er Prosys! Vi er jeres IT superhelte – vores utrættelig kamp mod cyberkriminalitet starter hos jer!

KONTAKT

Vi elsker beskeder, så send det bare med brevdue eller flaskepost, har du ikke lige det ved hånden så brug formularen nedenfor.