Lej vores IT konsulenter

Alle kan have brug for hjælp, derfor lejer vi gerne vores nørder ud i form af konsulenttjenester i en kortere eller længere periode. Det kan typisk være i forbindelse med interne spidsbelastninger, f.eks. i ferietider, ved flytning eller ved behov for specialkompetencer.
Læs Mere Book en nørd

Lej IT konsulenter

IT kan både være en gave og en forbandelse. Det er et uundværligt værktøj i de fleste virksomheder i dag, og derfor bør det altid virke uden problemer og unødvendige frustrationer. Desværre kræver dette ofte både tid, viden og tålmodighed. Især tiden er ofte en mangelvare i en travl hverdag, og måske kunne du også bruge en ekstra smule viden, hvis det der IT ikke lige er dig. Hvis dit IT ikke virker, eller hvis du skal have hjælp til at købe nyt, så skal du ikke lede længere! Her hos Prosys tilbyder vi nemlig også hjælp i form af IT konsulenter. Hvis din virksomhed eksempelvis skal indkøbe et nyt system eller nye computere, eller hvis I står over for en helt tredje IT-relateret opgave, så kan det være en god idé at få hjælp fra en ekspert. Heldigvis har vi masser af eksperter hos Prosys, og vi lejer dem gerne ud i både korte og længere perioder. Uanset hvilken opgave du og din virksomhed søger hjælp til, så står vi klar til at vejlede og rådgive dig på bedste vis. Vores erfarne konsulenter kan med deres store viden sikre, at du får den bedste IT løsning, der passer til netop dit behov. På den måde bliver du ikke prakket noget på, som du ikke har brug for, men du står heller ikke tilbage med en utilstrækkelig løsning. Den forkerte IT løsning kan hurtigt koste din virksomhed dyrt, så en dygtig IT konsulent kan hurtigt vise sig at være en god investering.

 

Lej en professionel nørd

Hos Prosys er arbejdet med IT ikke bare et arbejde, det er vores passion. Med andre ord så elsker vi vores arbejde, og vi elsker at ”nørde” med tingene. Hos Prosys lejer du altså ikke bare en IT konsulent; du lejer intet mindre end en professionel nørd. For dig betyder det, at vi altid gør vores bedste, og gerne gør en ekstra indsats, for at du bliver 100 % tilfreds. Prosys’ professionelle nørder går til alle opgaver med den samme entusiasme, som du også vil forvente af dine egne medarbejdere. For os er alle opgaver vigtige, uanset om det drejer sig om software eller hardware. Vores konsulenters kompetencer og erfaringer spænder vidt, og derfor kan vi altid tilbyde dig den håndsrækning, som du har brug for. I menuen ovenfor, kan du også klikke på fanen ”nørderne”, hvis du vil have sat ansigt på vores IT konsulenter og din mulige redningsmand eller kvinde.

 

Kontakt Prosys og lej din helt egen nørd allerede i dag

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og din virksomhed, så tag endelig fat i os. Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til os på info@prosys.dk eller ringe til os på 4464 5405. Uanset hvad du gør, så står vores dygtige personale klar til at svare på alle dine spørgsmål og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan vejlede dig til den bedste mulige løsning på netop dit problem. I fællesskab kan vi løse alt og få din virksomhed til at nå nye højder.

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.