HVEM ER VI?

Læs om vores Vision, Mission og virksomhedens Værdier.
Læs mere

Vi er PROSYS – “Professional Systems”

Siden 2007 har Prosys ApS tilbudt målrettede IT-løsninger af høj standard. Vi mener at, den succes vi har haft i over 15 år stammer fra en stærk virksomhedskultur og fokus på kontinuerligt at udvikle vores medarbejdere, så de kan servicere vores kunder på den bedste måde.

Vores Vision

Vi sikre tryghed og overskuelighed i vores kunders arbejdsliv.

Mission

For at nå vores vision har vi valgt, at satse 100% på personlig kundeservice, hvor du er i kontakt med eksperter med et højt kompetenceniveau fra start til slut. På den måde sikre vi forståelse af små- og mellemstore virksomheders behov, samt leverer en sikker og solid IT-løsning – hver gang.

Mål

Blive Danmarks foretrukne IT Support og IT Drift specialist for små- og mellemstore virksomheder.

Værdier

“…for os handler IT om at dyrke det vi ELSKER, og er stolte af at beskæftige os med… det er en kombination af personlig og professionel passion.” – Lasse Jurek, Grundlægger & Direktør. Læs hele interview Fortid og Fremtid.

Nørdernes Kodeks

Vi vil være parate, proaktive og personlige. 

1.  Vi går til opgaverne med en positiv tilgang og er fleksible i vores løsningsmetoder. Det gør vi fordi det gør os glade, når vi kan hjælpe vores kunder med at få mere værdi samt løse alle opgaver – med 110% indsats hver eneste gang!

2.  Vi vil sikre at vores service matcher den enkelte brugers behov og at vi skræddersyer en løsning der passer til din virksomhed.

3.  Vi er altid klar til at hjælpe alle med netop deres problemstilling eller løsningsbehov på en venlig og imødekommende måde.

Lasse Jureks Prosys Tatovering

Direktør og grundlægger Lasse Jureks tatovering

“…for os handler IT om at dyrke det vi ELSKER, og er stolte af at beskæftige os med… det er en kombination af personlig og professionel passion.”  – Lasse Jurek, Direktør, Prosys.

 

Læs interview Fortid og Fremtid og se hvad vores eksisterende kunder mener vi gør godt.

Kundskab & Ekspertise

For at levere løsninger ud fra et højt fagligt kompetenceniveau er vi i konstant udvikling og tilegner os løbende viden fra IT verdenen – så vores kunder kan lægge kruttet på sin egen specialisering.

Vi tilbyder kun 2nd line IT support med erfarne konsulenter – deraf undgår vores kunder den frustrerende og tit lange proces det kan være for at løse sit IT problem. Vores kunder oplever vi er hurtigere end traditionel 1st line support og samtidig at vi leverere løsninger af højere standard.

Hos os er der aldrig langt mellem ide, handling og problemløsning. Se Cases.

Kundeservice & Samarbejde

Vores kunde skal aldrig føle de står alene med et IT problem. Vi stiller altid op med en positiv attitude – uanset hvad det er, der driller. Vi går op i at forstå dine behov og arbejdsmetoder. På den måde sikrer vi at løsningerne er relevante og af høj kvalitet.

Vi mener at, et langvarigt samarbejde kun kan bygges op gennem indsats og ærlighed. Derfor satser vi på dokumentation af alt det arbejde vi udfører – og på den måde sikre gennemsigtighed og bevisførelse for at vi overholder aftaler.


Tag ikke kun vores ord for det – se vores anmeldelser fra tilfredse kunder.

Arbejdsplads

Vi tror på at opretholde en god arbejdsplads hvor mennesker styrkes og der fostrer passionerede medarbejdere. Her hos Prosys er der plads til alle – alle nørder der brænder for sit fag.

Syntes I vi gør det godt? Giv os et like og følg os på vores sociale medier herunder.

KONTAKT

Vi elsker beskeder, så send det bare med brevdue eller flaskepost, har du ikke lige det ved hånden så brug formularen nedenfor.