Cloud løsninger

Når det kommer til Cloud baserede løsninger er der mange muligheder, tjenester som Microsoft Azure, Microsoft Office 365, Private Cloud og G Suite er blot et lille udvalg. Vi guider jer lige fra at vælge de rigtige Cloud løsninger, til implementering og undervisning af brugere. Vi hjælper jer gennem hele processen fra A-Z.
Læs Mere Kontakt os

Cloud løsninger

Med cloud løsninger må nutidens forretningsdrift siges at have ændret sig drastisk – og ikke nok med det, så taler man faktisk om et paradigmeskift i hele IT branchen, når snakken først går på cloud-baserede IT løsninger og tjenester. Har I nogensinde befundet jer i en situation, hvor I ikke kunne lade være med at tænke, at der må være en nemmere måde at håndtere hele virksomhedens IT situation på? Hvis svaret er ja, står grundlaget klart for, hvorfor ”clouds” i det hele taget blev opfundet. Hvorfor skal virksomheden bruge bunkevis af hårdtjent kapital på hardware? Hvem skal opretholde driften på det? Og behøver man virkelig at opdatere eller købe nyt software så ofte, som IT-leverandøren udvikler det? Det er jo både dyrt og tidskrævende.

Med cloud løsninger forsvinder alle disse bekymringer. Man kan sige, at man outsourcer virksomhedens IT. Når man benytter en cloud-leverandør, holder denne både hardware og software online for én. Man benytter dennes topsikrede datacentre (hardware) til sine data, så man slipper for selv at investere i sådanne. Man trækker software som styresystemer, ERP- eller CRM-systemer ned på sine egne computere online. Dette gør, at alt foregår online, alt lagres online, og alt vedligeholdes online. Man slipper slet og ret for arbejdet med løbende drift og vedligeholdelse (opdateringer osv.) af sin IT – den er altid sikret, opdateret og klar til brug. Med sådanne cloud løsninger eliminerer man altså risikoen for eksempelvis at miste alt, hvis virksomhedens IT bryder sammen. Skal en computer udskiftet af en grund, er softwaren gemt i ”skyen”. Man køber bare en ny computer – kobler den til ”skyen”, og får adgang til alt igen. Nemmere bliver det ikke!

 

Vælg de rigtige cloud tjenester

Nu tænker I sikkert, at det lyder fantastisk og overvejer at undersøge situationen nærmere. Her kan man meget nemt løbe ind i den første udfordring. Der er et hav af cloud tjenester på markedet; hvilken skal man vælge? Dette er naturligvis det store spørgsmål. Det er altafgørende at vælge de rigtige cloud tjenester til sine individuelle behov som virksomhed – ingen er ens. Der findes altså ingen standardiseret vej til cloud-succes. Men det skal ikke afskrække jer; der er selvfølgelig hjælp at hente!

Hos Prosys guider vi jer til de helt rigtige cloud løsninger og tjenester til jeres behov. Men hvorfor skal du lytte til os? Det skal du, fordi vi består af et dedikeret team af umage nørder, og vi har viet vores liv til IT’en. Som alle ved, kan man ikke skabe en nørd – nørder er født nørder! Vi har over 60 års brancheerfaring iblandt os, og vi lægger en ære i at kunne hjælpe jer med hele processen; lige fra valg af den bedste cloud tjeneste, til implementering og undervisning af brugerne. Hos os er I i trygge hænder.

Kunne I tænke jer at tage skridtet videre og følge med tiden til en endnu nemmere og mere digital hverdag? Det gætter vi på, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan ”clouds” kan give jeres virksomhed luft under vingerne.

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.