Cisco Meraki - 100% Cloud administreret infrastruktur

Cisco Meraki produktportefølje af netværksenheder 100% Cloud administreret og centralt styres fra Cisco Meraki Cloud.
Læs Mere Kontakt Os

Cisco Meraki Cloud

Hos Prosys er vi en af Danmarks førende udbydere af cloudbaserede netværksløsninger fra Cisco Meraki. Vi er eksperter på området, så derfor er vi godt rustet til at kunne hjælpe dig. Alle vores løsninger er skræddersyet til netop din virksomhed, uanset størrelse. En cloudbaseret netværksløsning fra Cisco Meraki giver dig bedre kontrol over din virksomheds IT systemer og udstyr. Samtidig giver det en vigtig gennemsigtighed og et overblik til en pris, der er billigere end alternativerne. Hvis du er på udkig efter en god cloudbaseret netværksløsning til din virksomhed, så er du havnet det helt rigtige sted. Flere tusinde IT administratorer i virksomheder verden over har allerede skiftet til Cisco Meraki. Det betyder, at du og din virksomhed får et gennemtestet og afprøvet produkt, der allerede har skabt gode resultater i den virkelige verden. Hvis dette lyder interessant, så kan du læse mere om produktet, samt finde vores kontaktoplysninger herunder.

 

Hvordan virker Cisco Meraki Cloud?

Først sættes en Cisco Meraki wireless AP op det ønskede sted sammen med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Herefter forbindes enheden til Cisco Meraki Cloud via SSL, og den forbindes til dit netværk. Herefter har du det fulde overblik over dit netværk og alle virksomhedens enheder. Herfra kan du se og konfigurere tusindvis af enheder via nettet. Opgaver såsom RF optimering og VPN konfigurering klares automatisk af cloudenheden, mens firmware opdateringer og applikationssignature kan klares over nettet. Det der adskiller denne løsninger fra de andre, er den lynhurtige installation, der med det samme giver dig alle muligheder for at monitorere alle virksomhedens mange enheder, fejlfinde og løse eventuelle problemer der måtte opstå og meget mere. Faktisk kan systemet automatisk lede efter fejl og alarmere dig, hvis der opstår et problem. Nemmere bliver det altså ikke.

Cisco Meraki Cloud er altså et genialt værktøj til alle større virksomheder med mange ansatte – og derfor mange enheder at holde styr på. Dog kan det også sagtens give en masse fordele i mindre virksomheder – Især hvis virksomhedens ansatte er spredt på forskellige kontorer landet over. En cloudløsning som denne kan derfor gøre det lettere for dig at have et overblik over din virksomhed. Dette vil i sidste ende spare dig for en del tid og besvær. Denne tid kan du nu bruge på andre vigtigere ting, der skaber værdi for din virksomhed og dine kunder i stedet. Gør din virksomhed mere effektiv og lettere at overskue allerede i dag!

 

Kontakt Prosys og få en skræddersyet løsning

Hvis ovenstående lyder som noget for dig og din virksomhed, så tag endelig fat i os. Udfyld formularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også sende en mail til os på info@prosys.dk eller ringe til os på 4464 5405. Uanset hvad du gør, så står vores dygtige personale klar til at svare på alle dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Vi håber på at høre fra dig, så vi kan tilbyde dig den perfekte cloudbaserede netværksløsning fra Cisco Meraki.

KONTAKT

Vi elsker beskeder, så send det bare med brevdue eller flaskepost, har du ikke lige det ved hånden så brug formularen nedenfor.