Det kan føles uoverskueligt at finde den rette IT partner,
men bare rolig, vi er lige her!

Vi har mange tilfredse kunder, ingen er for store – ingen er for små.
Se hvordan vi har hjulpet dem – Vi kan også hjælpe dig!

DANSK TOLD OG SKATTEFORBUND | FORBUND

27/09-2021

“Vi har valgt Prosys til at klare alt vedrørende IT og det er lige fra netværk og administration af computere. Det er vi ret glade for og vi får den rigtige betjening. Vi syntes at når vi ringer er der en hurtig respons.Min varmeste anbefaling af Prosys. Det er bare at komme i gang, der er bare at tage kontakt med dem – jeg ved de er klar.”

Jørn Rise

Formand

SMALL COPENHAGEN | KREATIVT KOMMUNIKATIONSBUREAU

16/03-2021

“Den kompetence man bliver mødt med hos Prosys er fantastisk, de er altid gode til at finde fejlen og rykker hurtigt, som er en stor prioritet for hos pga. stramme deadlines.”

Thomas Mygind Christensen

Indehaver

AV CENTER | PROFESSIONELLE AV SETUP

17/01-2021

“Hos AV Center oplever vi et super venligt forløb med dem. De er kompetente, dygtige og til at kontakte 24/7.”

Michael Nielsen

Key Account Manager

CICCI | INDKØBS-OG LOGISTIKVIRKSOMHED

25/03-2021

Vi har samarbejdet med Prosys i 15 år. I alle år har Prosys været helt eminente til at hjælpe med alle slags problemer, også når der har været problemer på vores kontor i Angola.”

Michael Christiansen

Direktør

HILLESTRØM VVS | VENTILATION, VARME OG SANITETSTEKNIK

16/04-2021

“Ved hjælp af Prosys er vi kommet ind på det digitale marked. De tager altid telefonennår vi ringer, og griner ikke af vores dumme spørgsmål.

Jonas Hillestrøm

Indehaver

VORES IT-SUPPORT FÅR ROS – 20 CITAT FRA GLADE KUNDER

Helt fantastisk god service

18/02-2013

“Prosys er helt fantastiske til at hjælpe og de har gjort et stort arbejde med at få min hjemmeside op og køre, både med layout, plugins, alt det tekniske og ikke mindst få det hele til at virke. De er super hurtige til at hjælpe, når der opstår et problem og knokler på indtil det er løst. Jeg kan helt klart anbefale dem og de skal også varetage min webshop fremover, da det er en virksomhed som har professionelle og dygtige folk og jeg ved, at jeg er i de bedste hænder.” – Trustpilot Anmeldelse.

Jeanette Lynghøj

God og hurtig service af flinke teknikere

23/02-2012

“Vi købte fuldt udstyr av Mac computere til vores business center på Havneholmen, 6 iMac og en Mac-book. Prosys leverede hurtig til en god pris, de kom faktisk dagen efter vi bestilte med den første da den hastet meget. Det hele blev sat op for os, installeret og til og med kabler blev skjult. En rigtig god oplevelse. Vi har også i efterkant bestilt domener og haft hjælp med opsætning og udførelse af microsite. I det store og det hele var Prosys yderst professionelle og kan varmt anbefales til andre.” – Trustpilot Anmeldelse.

Veronica K. Jensen

KONTAKT

Vi elsker at hjælpe! Hvis du ikke har en lyskanon med heltesignal,
så kan du også bare bruge kontaktformularen herunder.